HUACAL

CAT>

L’any 1993 neixem com a resultat d’una estada solidària d’un grup de gent a El Salvador. Després de conèixer aquella realitat, vàrem decidir treballar conjuntament per a recolzar el procés de reconstrucció que s’iniciava. La situació oberta després de llargs anys de guerra ens va sensibilitzar profundament sobre la importància de donar suport als esforços, els projectes i les il·lusions de la gent i les organitzacions d’aquell país que estaven treballant per reconstruir el seu futur en pau i amb condicions de dignitat i justícia social.

Actualment, Huacal, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza aquestes jornades al gener del 2017. Anteriorment al març de l’any 2011 va organitzar els tallers «Maras, pandillas y bandas latinas: cómo explicar la complejidad» (+ info) que va comptar amb la presència de Cristian Alarcón i la presentació del llibre «Jonathan no tiene tatuajes. Crónicas de jóvenes centroamericanos en la encrucijada» i al febrer de l’any 2013 va organitzar les Jornades «Maras a Centreamèrica vs. Bandes Llatines a Catalunya» (+ info) amb la presència Verónica Reyna, José Luis Sanz, Santiago Herrero, Pablo Coll, Miquel Dewever-Plana i Isabelle Fougère. Les dues experiències dirigides a professionals en els camps de l’educació, serveis socials, treball comunitari, cossos de seguretat, periodisme, etc …

Així mateix, desenvolupa projectes de cooperació internacional a El Salvador en col·laboració amb Tiempos Nuevos Teatro (TNT) en el departament de Chalatenango.

Per més informació de les activitats ens podeu visitar al nostre blog (http://huacal.blogspot.com.es/) o les xarxes socials.

ESP> 

En 1993 nacemos como resultado de una estancia solidaria de un grupo de gente en El Salvador. Tras conocer aquella realidad, decidimos trabajar conjuntamente para apoyar el proceso de reconstrucción que se iniciaba. La situación abierta tras largos años de guerra nos sensibilizó profundamente sobre la importancia de apoyar los esfuerzos, los proyectos y las ilusiones de la gente y las organizaciones de aquel país que estaban trabajando para reconstruir su futuro en paz y con condiciones de dignidad y justicia social. 

Actualmente, Huacal, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona organiza estas jornadas en enero de 2017. Anteriormente en marzo del año 2011 organizó los talleres «Maras, pandillas y bandas latinas: cómo explicar la complejidad» (+ info) que contó con la presencia de Cristian Alarcón y la presentación del libro «Jonathan no tiene tatuajes. Crónicas de jóvenes centroamericanos en la encrucijada «y en febrero del año 2013 organizó las Jornadas» Maras en Centroamérica vs. Bandas Latinas en Cataluña «(+ info) con la presencia Verónica Reyna, José Luis Sanz, Santiago Herrero, Pablo Coll, Miquel Dewever-Plana y Isabelle Fougère. Ambas experiencias dirigidas a profesionales en los campos de la educación, servicios sociales, trabajo comunitario, cuerpos de seguridad, periodismo, etc…

Así mismo, desarrolla proyectos de cooperación internacional en El Salvador en colaboración con Tiempos Nuevos Teatro (TNT) en el departamento de Chalatenango.

Para más información sobre las actividades de Huacal se puede visitar el blog http://huacal.blogspot.com.es/ o las redes sociales.

Deja un comentario